JJCM

As you know that aku memang suka makan hehehe...bukan suka sikit sikit tau...tapi suka sangat makan....pantang nampak tempat makan best mesti nak menyinggah....atau pantang nampak rancangan berkaitan makan makan kat tv yang memikat selera aku...asal ada peluang mesti nak pergi....tapi sayang la banyak jugak yang aku tak ambik gambar...ye la sebelum ni tak terfikir nak update kan bila dapat makanan tu melantak la terus...so tak boleh nak buat review huhu...hari ni (2/2/2014) baru terfikir secara serius nak update pasal makanan kat blog...aku update je la mana yang ada gambar...dan akan datang insya Allah aku cuba untuk ambik gambar ok...

So kat sini aku letak link review tempat tempat makan yang aku pernah pergi ye...klik je link ni Jalan Jalan Cari Makan atau klik je kat senarai bawah ni....


 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails