04 January 2016

Back to School!!!

Assalamualaikum...

Setelah dua minggu bercuti jadi hari ni kita back to school hehe...back to school la sangat kan!

Jadual semester ni agak padat sikit...dan hari isnin ada kelas pagi uolsss. Nasib baik la aku dah lama takde monday blues syndrome ni...kadangkala tu datang juga bila dah penat sangat tapi cepat cepat hapuskan...

Seminggu aku tak keluar rumah tau dan hari ni pagi pagi lagi dah harung jem huhu biasa la nama lagi Kuala Lumpur kan...




Dah lama tak selfie dalam kereta, so hari ni lepas geram. Aku tak reti nak selfie gaya macam-macam, kalau tak dari depan dari tepi itu je la mampu...dah macam gambar passport pun ada haha...

Hari ni tema hitam putih dari atas sampai bawah. Okey nak promote sikit...shawl yang aku pakai tu keluaran MissNick Exclusive......shawl ni tailor made tau bukan kilang made, panjang dua meter jadi labuh menutup dada dan yang lagi best tak perlu iron hehehe aku suka! Seriously aku tak pernah iron pun shawl ni walaupun diambil dari timbunan kain dalam bakul...dan selalu pakai okey shawl favorite ni...

Okey uolsss kalau nak dapatkan update tentang shawl yang cantik cantik sila la like fanpage MissNick Exclusive ye :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails