19 November 2015

Bergaya dengan NIKE Roshe

Assalamualaikum...

Hey korang apa khabar? Semoga sihat sokmo sokmo ye....tak sihat sila makan ubat maklum la cuaca tak menentu kan sekarang ni. Aku pun baru je sihat dari selesema :)

Kalau dah sihat boleh la gi shopping produk Nike....eh kenapa tiba-tiba nak gi shopping produk Nike ni?




Kalau disebutkan apakah jenama sukan yang paling popular di Malaysia ketika ini pasti ramai yang akan memberikan jawapan bahawa takhta itu adalah milik jenama sukan terkenal Nike Malaysia! Ini kerana tiada siapa dapat menyangkal populariti yang diraih oleh Nike selama ini. 

Aku kenal jenama Nike ni dari sekolah rendah lagi kot, kiranya dah lama aku dok gilakan produk Nike ni. Lagipun dulu aku suka bersukan dan suka tengok sukan jadi jenama ni memang dok bermain depan mata je. Dulu masa sekolah mampu menangis kat bucu katil je bila tengok Nike keluarkan produk baru hahaha...sedih betul. Sekarang dah kerja, jadi Nike itu aku yang punya!

Selepas bertahun-tahun mereka masih mengungguli carta dengan barisan produknya yang diterima ramai bukan sahaja di Malaysia, malah di seluruh dunia. Dengan berbekalkan pengalaman sejak penubuhannya, Nike terus mengorak langkah dalam dunia sukan. Mereka berjaya memberikan saingan yang cukup sengit buat para pesaingnya dengan barisan produk yang cukup unik, penuh dengan inovasi dan terbaik. Ini sesuai dengan Nike's Corporate Mission Statement: 'To be the world's leading sports and fitness company.' 




Keunggulan jenama ini dalam industri sukan sebagai jenama sukan terbaik sememangnya tidak dapat dinafikan. Apatah lagi koleksi kasutnya menjadi pilihan ramai peminat sukan di seluruh dunia. Koleksi kasut lariannya yang terkini untuk wanita telah mendapat perhatian ramai. Kini koleksi kasut Nike Roshe merupakan antara barisan produknya yang sangat dikenali di seluruh dunia dan menjadi pilihan ramai pencinta fesyen dan sukan. 

Jom la dapatkan koleksi kasut Nike Roshe ni. Kata pencinta fesyen, kata suka sukan, kata up to date dengan fesyen hehe. Cuba la mana tau dengan memakai kasut Nike Roshe ketika bersukan mampu membuatkan lemak korang hilang sekelip mata hahaha...tercapai target korang untuk kurus sebelum masuk 2016. Hummmm kurus sebelum 2016....diri sendiri yang sentap sebab tak kurus lagi ni weh!




Siapa yang dapat menyangka bahawa koleksi kasut Nike online yang dilancarkan ini mendapat permintaan yang cukup tinggi dalam pasaran. Ini semuanya gara-gara rekaan kasut Nike terbaru ini yang sangat moden, segar dan cukup bergaya! Dalam blog post ini anda boleh lihat stail Nike Roshe lookbook yang menampilkan gaya kasut sukan ini dipakai dengan cukup menarik yang boleh menjadi outfit ideas untuk anda semua. 




Kalau dahulu kasut Nike digunakan untuk tujuan bersukan semata-mata namun kini ianya cukup fashionable untuk digayakan pada hari-hari biasa juga. Lihat sahaja gambar di atas ini. Padanan kasut Nike dengan apa sahaja persalinan kegemaran anda pasti akan membuatkan anda kelihatan lebih bergaya dengan gaya yang cukup kasual, santai namun ranggi. 

Bergegar jiwa uolssss bila tengok yang kasut Nike boleh dipakai dalam apa sahaja gaya. Nasib baik aku tak pakai kasut Nike ni datang kerja haha! 

Termenung apa lagi....jom dapatkan koleksi kasut Nike Roshe!

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails