05 October 2015

Helloooo Oktober!!!

Assalamualaikum....

Hai welcome Oktober :)

Dah masuk 5 Oktober baru nak welcome welcome ye haha lantak!!!

Sekali sekala menjenguk sini rindu la plak kat blog yanggggggg nak sebut sendu pun malu...tapi itu hakikatnya la. Busy uolssss dengan kelas yang agak padat...dengan kena handle event lagi, aku yang jadi kepala harus la busy kan...dengan nak mengadap bisnes lagi. Jadi blog agak terabai sikit hehe....ampunnnnnn.

Alhamdulillah rezeki dalam bisnes agak baik itu yang jadi agak sedikit terkejar-kejar sampai tak sempat nak jenguk blog. Balik kerja mengadap bisnes, balik kerja mengadap bisnes....itu je la rutin harian aku. Bukan senang nak senang ye dan bukan susah nak susah. Nak hidup senang di kemudian hari, kena la hadap segala keperitan pada hari ini.

Dan jangan lupa apa sahaja yang kita buat minta dengan Pencipta kita....minta minta minta siang malam, doa dipermudahkan segala urusan kita. Allah Maha Mendengar...insya Allah lambat atau cepat Dia akan kabulkan permintaan kita.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails