15 June 2015

Lamanya Tak Update Blog

Assalamualaikum...

Ya Allah lamanya aku tak update blog personal ni haha...bukan lupa bukan malas. Tapi sibuk dan terlalu asyik dok membelai dan menghadap blog yang masih baby ni iaitu http://ai-inspire.blogspot.com

Hishhhhh memang tak patut betul kan. Pengajaran untuk aku...jangan terlampau fokus kepada satu-satu perkara. sehingga perkara lain diabaikan. Dalam maksudnya tu...aku tak maksudkan pada aktiviti blogging je tapi melibatkan seluruh kehidupan. Tak perlu nak ulas panjang lebar...tapi kalau ada yang tak faham boleh je email kat aku nanti aku explain hehe...serius ni boleh email di missnick84@gmail.com

Kehidupan aku macam biasa la macam sebelumnya cuma nilai kehidupan tu semakin bertambah....tak kan nak berada di takuk lama je kan. Sentiasa berusaha perbaiki diri setiap hari untuk menjadi hamba Allah, isteri, anak, menantu, pekerja, dan businesswoman yang baik dan berjaya.

Alhamdulillah aku bersyukur dengan apa yang dimiliki. Semoga segala usaha diberkati dan dipermudahkan oleh Allah SWT....amin :)

Nanti sambung lagi eh....kena cuci otak dulu sebab lama tak update kat sini kan, jadi slow sikit kihkihkih. Jumpa lagi...bye :) 

4 comments:

  1. sama lah kita sis
    jarang update blog
    busy kerja :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe kita cuba gak update mana yg sempat tu kan :)

      Delete
  2. setuju.. nilai kehidupan kena sentiasa btambah dari masa ke semasa.. hargainya apa yg kita ada skarg dan trus brusaha utk mjukan ke steps yg lbih tingg..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails