26 April 2015

Terima Kasih Atas Semua Ucapan

Assalamualaikum...selamat berhujung minggu :)

Alhamdulillah 21 April 2015 yang lepas cukup la umur aku 31 tahun....rasa macam tak caya je macam baru je habis sekolah haha perasan! Syukur Ya Allah kerana masih memberikan aku peluang untuk menikmati hidup ini...

Terima kasih atas semua ucapan dari suami, keluarga, kawan-kawan, dan juga para pelajar....macam-macam ucapan okey dari yang skema maut sampaikan yang lucu pun ada...bila baca tersengeh sorang-sorang hehe....hai korang ni...

Ucapan macam biasa la panjang umur, murah rezeki, bahagia, dan lain-lain....dan yang paling tak boleh blah tu ucapan dari kawan-kawan ofis dan students....semoga kekal cantik la, kekal vogue la, kekal gorgeous la hahaha....apa-apa je la korang yang penting aku happy dan korang pun happy...

SURPRISE???????

Of course la ada surprise dari teman sehidup semati iaitu suami tercinta....tepat jam 12 malam, 21 April beliau call. Kenapa call???? Sebabnya beliau kerja shift petang hari tu...so balik jam 2 pagi. Mungkin tak nak terlewat walau sesaat tu yang call tepat-tepat jam 12 malam...patut la awal-awal lagi dah pesan jangan tidur jam 12 malam tu....ingatkan kenapa...

Lepas dah bagi ucapan ringkas...beliau minta aku buka almari masa tu juga. Nervous okey nervous...bukan apa takut kena prank je. Buka-buka almari tengok ada sesuatu untuk aku...sepasang subang emas dan kad ucapan...dalam kad tu pula ada sekeping gold bar...

Rasa nak lompat bintang je sebab terharu....thanks suami ku...i love u so much...




Kepada mereka yang berkenaan...aku doakan semoga korang semua panjang umur, murah rezeki, sihat, ceria, bahagia, kaya, berjaya dunia dan akhirat....semoga apa yang diimpikan akan tercapai...amin :)

2 comments:

  1. Salam kenal.. Sebaya rupaya kita..hehehe.. Btw happy 31st birthday dear.. Semoga apa yg awak impikan akan tercapai..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. La ye ke hehehe...thanks ye....awak pun semoga dipermudahkan segala urusan...amin :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails