18 April 2015

Jindrisska First Anniversary Giveaway

Assalamualaikum...

Tiba-tiba rasa nak join giveaway....dan aku rasa la selama aku layan blog dari tahun 2010 sampai sekarang, ini kali pertama kot aku join GA ni. Entah macam mana boleh terjebak haha...apa pun layan je la...




"Saya nak menang giveaway ni sebab....okey sebabnya saya nak mengeratkan hubungan yang lebih baik dengan rakan blogger...selain tu saya nak menang fridge magnet yang cantik itu hehehe, maklum la semenjak dua menjak ni makin gemar mengumpul fridge magnet plak....ok tu je la kot"

Haaaa kau siap bagitau awal-awal nak menang fridge magnet hahaha :D

Okey korang jom sama-sama meriahkan GA rakan blogger kita ni....saje untuk suka-suka kan...bye :)

10 comments:

  1. terima kasih banyak sudi join giveaway kita yer... goodluck tau :D nnt kita dah update senarai peserta, jemputlah blogwalking, kalau ade kelapangan waktuh yer :D salam perkenalan dari blog jindrisska :D muah!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2....insya Allah nanti saya blogwalking :)

      Delete
  2. salam kenal
    singgah BW dari segmen yang sama
    gud luck

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2015/04/jindrisska-first-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai salam perkenalan :)

      Thanks sudi singgah sini...ok nanti sy datang jenguk ye :)

      Delete
  3. Singgah dan follow dari segmen yang sama.
    JINDRISSKA Blog Anniversary Giveaway. Jom terjah dan follow papaglamz...!!!

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama.. gud luck..
    http://yanishak.blogspot.com/2015/04/jindrisska-blog-anniversary-giveaway.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails