01 January 2015

Blog List Januari 2015

Assalamualaikum...

Hai selamat tahun baru...kejap je pejam celik pejam celik dah masuk tahun 2015. Rasa macam baru je masuk darjah satu...eh melampau perasan muda hehe.

Okey blog list kat blog aku ni dah bertukar senarainya untuk bulan Januari 2015. Mereka yang terpilih adalah dari senarai top ten komen pada bulan Disember 2014. So uolssss kalau nak blog tersenarai kat blog diarymissnick.blogspot.com pada bulan depan rajin rajin la komen ye....tak payah panjang panjang pun takpe...itu pun kalau sudi hehe....maklum la blog tak berapa hot kan. Takpe la yang penting tuannya hot kikikiki okey perasan lagi.




Okey nak gi blogwalking....bye :)

9 comments:

  1. wohoo saya juga ada :) thanks

    ReplyDelete
  2. salam Nik..sis JM datang!!! alaaa...blog x masuk dalam list..x pe maybe next month :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam sis JM...selamat datang!!! hehe takpe ada rezeki insya Allah akan datang ada la tu :)

      Delete
  3. singgah bw :) tahniah yang tersenarai. ada masa liza singgh sini lagi ya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks liza sudi bw ke sini...ok ada rezeki insya Allah nama liza akan tersenarai :)

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails