05 January 2015

Tahun Baru Pill Box Pun Baru

Assalamualaikum...

Petang semalam saje la keluar lepak sambil dating dengan suami. Kami ke Cheras Sentral je senang dekat dengan rumah...malas kau nak gi jauh jauh. Dah sampai sana tu kedai pertama yang dituju ialah of course Mr. DIY hehe. Suka sangat pergi sana sebab barangnya murah....macam-macam aku beli. Satu plastik besar baru habis RM46.40. Beli barang kelengkapan rumah.... dan barang-barang untuk letak kat ofis. 

Ni la salah satu barang yang aku beli...tahun baru pill box pun harus la baru kan. Kanak-kanak riang sangat pill box pun hahaha....dalam banyak banyak itu yang aku pilih...ada je yang putih plain tapi macam tak ceria la plak. Takpe la dok dalam beg bukannya ada orang nampak pun :D




Harga pill box ni RM2.90 je....yang lagi murah pun ada...yang lagi mahal pun ada. Senang la lepas ni aku nak isi supplement Shaklee aku tu bawa ke ofis atau pergi mana-mana...takde la nak kena sumbat botol botol tu semua kat dalam beg kan. 

Saiz botol Alfalfa Complex la agak gila kuasa sikit...maklum la dalam tu ada 700 biji. Yes sejak consume Alfalfa Complex pada tahun lepas aku terus jatuh hati....kiranya dah jadi supplement wajib plak. Orang macam aku yang malas, degil, keras hati, ego tak nak ambik supplement ni boleh cair wei dengan keberkesanan Alfalfa Complex. Lepas tu terus register jadi ahli...sambil makan sambil jual....sambil berkongsi rahsia dengan orang lain. Wahhhh gitu curlasss kau jah. 

Okey, terima kasih sudi baca...bye :)

2 comments:

  1. Comel nye pil box ni..boleh tahu beli kat mana? :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails