15 January 2015

Asal Comel Beli :D

Assalamualaikum...

Sibuk sangat baru sempat nak jenguk blog ni....macam la aku sorang je sibuk kan hehehe. Takde la aku kan selalu balik malam...rehat kejap lepas tu mengadap bisnes...study produk dan update blog ai-inspire.blogspot.com tu.

Tambahan lagi bulan Januari ni bulan yang super duper hectic...biasa la awal tahun banyak deadline tugasan. Tapi takpe la lepas ni rileks sikit....sikit je la....just fokus kelas dan kerja biasa. 

Ingat tak nak update sebab takde benda pun...tapi fikir balik update je la walaupun mulanya dalam hati cakap "eleh setakat benda macam ni pun nak update kat blog jugak ke"...kecelaruan betul haha :D

Tadi lunch aku pergi Menara PKNS bungkus nasi makan kat ofis je....kawan-kawan yang lain semua ada kelas dan ada yang terlibat dengan meeting. Lepas beli nasi ternampak kek comel ni...aku lupa plak apa namanya. Sedap jugak dan harga pun RM1 je. Ingat nak beli sepuluh kotak tu hahaha melampau...tapi cepat cepat ingatkan diri....azam tahun 2015 nak berjimat...berbelanja biar berpada ;P




Tahun lepas, lepas, dan lepas aku rasa aku agak nak kata boros tak juga....cuma tak pandai mengawal perbelanjaan hehe. Aku nak apa-apa aku beli je tanpa fikir panjang....ada yang akhirnya tak terguna pun. Alhamdulillah setakat 15 Januari tahun baru ni perbelanjaan masih okey...harap kekal sampai akhir tahun ye :)

10 comments:

  1. murah nye ..cuma rm1?? ..waaa....saya klik 3 INTI utk akk^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ye la kecik cinonet je :)

      Delete
  2. E eh,..comel je. Murah lak tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la comel sangat nak makan pun sayang hehe...

      Delete
  3. wah.. RM1 saja ? kalau sedap apa salahnya beli lagi. tapi jangan le sampai 10 terus hehehe.. eh boleh jugak.. beli dan kasi kawan kAwan rasa.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah RM1 je...tu la nanti kena beli lagi tak sempat lagi nak gi hehe...

      Delete
  4. murah tu..
    mana nk jumpa harga camni skarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la...tapi kecik je la tak besar pun hehe...

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails