31 December 2014

Terima Kasih...Semoga Murah Rezeki

Assalamualaikum...

Sesi mengupdate entri basi lagi hehe...tapi takde la basi sangat kan sebab kejadiannya masih dalam bulan ni. Aku suami isteri ada order cheezy sauce ni dari kawan suami aku. Malam 13hb Disember suami keluar la pergi ambik kan dekat area rumah kawan dia tu....sekali kau dia bagi free je. Bukan setakat cheezy sauce powder tu...tapi dapat free mashed potato powder sekali.

Feveret aku kot benda ni...setiap kali pergi KFC pun wajib order cheezy wedges...lagi best bila ada pekerja yang tak kedekut letak cheezy sauce ni banyak banyak kat atas tu. Ada ni senang rasa nak makan cheezy wedges buat je sendiri...potong kentang lepas tu goreng...letak cheezy sauce dah siap boleh ngap. Makan dengan ayam goreng pun sedap...atau apa-apa je la yang korang suka. Tak pernah wujud peraturan cheezy sauce ni mesti makan dengan apa....nak cicah dengan durian pun boleh itu pun kalau korang selera la hahaha.




Berbuatlah kebaikan dalam dunia ni tak kira walau sekecil mana sekalipun. Mungkin kebaikan itu akan menolong kita lima tahun, sepuluh tahun akan datang...atau saat akhir hayat kita. Siapa tahu kan dengan izin Allah swt semua jadi.

Okey untuk Jay dan isteri, kami doakan korang murah rezeki, panjang umur dan bahagia selalu.

6 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails