24 December 2014

Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com

Assalamualaikum...

Salam pagi Rabu...nak balik kampung tak dapat kan so meh la kita join segmen...dah lama kot aku tak join benda benda macam ni....uolssss jom sama sama kita meriahkan Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com ni.

Sebelum tu jom kita sama sama doakan semoga mereka yang sedang dilanda bencana berada dalam lindungan Allah swt. Semoga dipermudahkan juga urusan pihak penyelamat dalam memberi bantuan kepada mangsa yang terlibat...amin.


Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2015 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 24 Disember 2014, iaitu tepat jam 10.30 pagi sehingga 10.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #12 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

28 comments:

  1. ana pon join jugak hehe. all d best sis =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks...all the best to u too :)

      Delete
  2. assalam azney join segmen yang sama jugak.:) selamat bersegmen :)

    http://www.azneyshamsuddin.com/2014/12/segmen-12-jam-bloglist-12-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam...sama2 bagi meriahkan :)

      Delete
  3. haiii,...! gud luck...!! moga terpilih :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haiiiii...thanks...insya Allah :)

      Delete
  4. Selama bersegmen
    http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/12/segmen-12-jam-bloglist-12-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. sdg mencari bloglist juga d sni ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaa letak blog kita la kat bloglist awak hehe...

      Delete
  6. assalamualaikum....selamat tahun baru...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam...selamat tahun baru akak :)

      Delete
  7. Salam. Maaf lambat blogwalking. Terima kasih sudi join Segmen Bloglist #12 Mialiana.com (^_^).

    Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-12.html

    Senarai pemenang ada di http://www.mialiana.com/2014/12/pengumuman-pemenang-segmen-12-jam.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waaaa tahniah kepada pemenang...takde rezeki sy hehe...

      Delete
  8. singah dari segmen sama :)

    http://www.blogparihh.com/2014/12/segmen-12-jam-bloglist-12-mialianacom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai parih...tq sudi datang sini :)

      Delete
  9. BW sini. Hehe. tak sempat nak join ^_^

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum.. singgah sini ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam....thanks sudi singgah :)

      Delete
  11. salam jumaat..singgah untuk menabung

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum, jemput join ye ^_^

    http://ihazaliza.blogspot.com/2015/03/segmen-klik-sini.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails