23 December 2014

Holiday Mood ON!

Assalamualaikum...

Hai uolssss apa khabar???? Hehe baru nak update blog kan...busy kat blog lagi satu maklum la baru buat kan so banyak benda nak kena update...tak bermakna aku lupakan yang ni...tempat jatuh lagi dikenang kan blog diarymissnick tetap di hati selamanya...

Alhamdulillah Jumaat lepas iaitu 19 Disember 2014 last bekerja...bukan last untuk selamanya ye...by the way aku tengah cuti semester sekarang ni....students cuti aku pun sibuk nak cuti jugak...harus la kan otak dengan badan nak kena rehat hehe...so masuk kerja balik pada 5 Januari 2015...

Banyak benda nak dibuat masa cuti ni....terutamanya boleh fokus pada bisnes dan juga rumah tangga...heaven uolssss jadi full time housewife ni walaupun hanya untuk dua minggu...ok la kan dari takde langsung hehe Alhamdulillah...kalau dah senang nanti boleh la kot dipertimbangkan untuk jadi full time housewife :)

Bila otak dan jiwa tenang ni nak update blog pun idea mencurah curah...lepas tu aku ada banyak masa untuk mengadap laptop...sebabnya kalau nak update blog aku kena dok sorang tak boleh ada orang lain hehe...pagi ni aku dah update dua post....satu kat blog ni dan lagi satu kat blog ai-inspire.blogspot.com....tengah malam tadi pun ada update...walaupun takde la kena perah otak bagai kan...tapi at least aku ada idea nak update apa.... 

Ok jumpa lagi....bye :)

6 comments:

  1. sama lah kita..kalau nak update blog mesti tak nak ada org..time tu baru idea senang nak keluar hehe..
    klik 3 energizer utk akk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe kan kalau ada orang nanti idea menyorok malu nak klua ;P

      Delete
  2. singgah baca entry :) happy holiday ye miss nick.
    banyak cuti yang boleh sambung sampai weekend bulan ni

    ReplyDelete
  3. Thanks liza sudi singgah sini...banyak cuti tapi hujan pun banyak jugak hehe...apapun alhamdulillah :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails