04 November 2014

Datang Sapu Habuk

Assalamualaikum...

Lamanya aku tak update blog....sebulan lebih okey huhuhu....mana janji janji untuk aktif blogging...di manakah????

Sibuk dok berniaga.....sibuk dengan kerja kerja hakiki dan urusan dunia sampai terlupa kat blog sendiri...buka tengok rupanya satu apa pun takde update masa bulan Oktober....aiyooooo!!!

Ni kira datang sapu habuk la ni :D :D :D

Bulan lepas semester baru start....ada ajar dua subjek dan lagi satu tu subjek baru....plus short semester jadi agak busy sikit....plus lagi aku baru aktif balik berbisnes kan....masa aku banyak fokus kat benda tu je la....kat ofis memang mengadap kerja ofis je la.....balik rumah on laptop sambung urusan bisnes plak...

Masuk bulan November ni baru aku rasa stabil sikit....tu yang boleh fikir benda lain...baru teringat yang aku ada blog rupanya...hehe teruk :D

2 comments:

  1. akak pun begitu la.... mood berblog pun menghilang entah ke mana... nak kena mencari mana dia p ni... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. pak mood oh pak mood mana kamu??? ok dah seru akak tunggu dia sampai ye hehe...

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails