05 September 2014

Menjelang September

Assalamualaikum....

Pejam celik pejam celik dah masuk bulan September...maknanya dah tak lama lagi la kita nak masuk tahun 2015...kejap je masa berlalu kan...

So macam mana dengan pencapaian tahun ni???? OK ke KO??? aku hehehe okey okey aje la...ada lagi benda yang nak dibuat pada tahun ni tapi masih belum buat buat lagi...

Hari sabtu lepas balik kampung ku di Pasir Mas...seronok tak terkata la kan sebab raya hari tu tak balik...tahun depan turn raya kat kelantan kalau panjang umur aku huhu...okey la dapat balik dua malam...balik kampung pagi sabtu dan balik KL pagi isnin....kalau tak kerana suami kerja petang tu, takdenya nak balik pagi...mesti la balik petang kan...tak pernah pernah gerak pukul lima pagi hehe...kiranya memang pecah rekod la sebab bertolak seperti yang dirancang...kalau tak kitaorang bertolak ikut suka hati je tak pernah nak rancang...

Dari Pasir Mas sampai Gua Musang suami drive....lepas tu aku sambung sampai KL...berenti kat RnR Gua Musang dulu solat subuh dan sarapan...perut pun kena isi kan nak jalan jauh ni baru sedap drift huhu...suami memang tidur je la dalam kereta...boleh plak dia lena dalam keadaan jalan macam tu...kalau aku takde la kecuali kalau mengantuk giler giler...

Zap zap zap potong sana sini....sampai kat rumah manis rumah lebih kurang pukul sebelas pagi...balik rehat kejap lepas tu bangun masak....lepas suami keluar pergi kerja aku terus bantai tidur sampai petang haha...ngantuk wei sebab tak cukup tidur...malam tu dah tidur lewat lepas tu kena bangun awal pagi...lagipun tidur tak nyenyak sangat sebab takut terlajak...

Okey la itu saje....saje nak membebel kosong sebab idea berisi belum datang....update ekpress ni sambil dok berbisnes, dok catit order untuk diselesaikan pagi esok...

SEPTEMBER PLEASE BE NICE TO ME ok!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails