31 July 2013

Start Cuti Kahwin

Assalamualaikum....

Hari balik kampung....senang citer start bercuti untuk hari penting dalam hidup....makin dekat makin nervous...takut ada yang belum siap tapi terlepas pandang....bakal pengantin drive sorang sorang dari KL - Kelantan hehe...

Cuti awal sebab aku dah start cuti sem time tu....apa tunggu lagi kan...balik je la...

19 May balik kampung.....18hb sehari sebelum tu sempat lagi aku harung KL cari barang haha....selagi tak balik selagi tu la ada je benda tak cukup....ingatkan semua dah settle...dah balik kampung pun still dok keluar cari barang barang lagi aishhhhh....ingat nak rehat rehat kat rumah je sementara tunggu hari bahagia tapi nan hado uolsssss aiolssss tetap busy...

Masa balik kampung tu kakak aku la plak eh ini tak cukup itu tak cukup hehe....kena tambah ni...maklum la aku anak perempuan bongsu...dan tinggal aku je....mesti la akak aku yang excited nak terbaik kan....so keluar pergi mana mana dia teman la...lepas tu dia yang bayar haha....kata sayang adik kan :D :D :D

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails