02 July 2014

Settle Sudah Blogwalking

Assalamualaikum....

Ok post pertama pada bulan puasa...tak sempat la uolssss nak mengadap blog iolssss balik kampung awal puasa tu...

25 Jun yang lepas aku ada buat SEGMEN - Jom Blogwalking # 1

27 Jun tamat jam 10.00 malam dan aku terus update senarainya Senarai URL Jom Blogwalking # 1

Sempat la blogwalking sikit malam tu....esoknya 28 Jun aku balik kampung sampai la 30 Jun...dalam tiga hari memang tak tengok blog la hehe...menikmati keindahan kampung katakan...laptop tak bawa balik dan aku malas nak mengadap blog guna henfon tak puas hati kecik secoet...laptop kat kampung ada tapi aku malas nak mengadap lama lama kalau benda bukan aku punya hehe....laptop suami pun aku jarang guna....nak laptop aku jugak walaupun dah buruk tapi banyak jasa okey....

Sampai KL malam 30hb tu confirm la tak sempat apa apa terus zzzzzzzzz esoknya pagi pagi lepas sahur dah kena bersiap nak keluar menoreh...mencari rezeki yang halal kan....harus la tidur cepat cepat...

So 1hb malam lepas solat maghrib sambung balik blogwalking....lepas tu ngantuk zzzzzzzzz lagi...memang bulan puasa ni tidur awal sikit sebab nak bangun awal kan sahur...lepas tu pukul 6.30 pagi dah nak kena gerak ke ofis...

Malam ni sambung lagi dan Alhamdulillah settle semua sesi blogwalking dan tinggalkan komen kat semua senarai blog yang join segmen tu....

Okey uolsssss yang join terima kasih sekali lagi ye :)

P/S: Jom join group ni sekali Sahabat Blogger MissNick....ramai ramai masuk dan lepas ni boleh ping blog kat sana...meriahkan dunia blogging anda :) 

10 comments:

  1. Terima kasih kerana buat segmen yang simple dan best :) Dapat kenalan baru :) stanzaku

    ReplyDelete
  2. Walau mcm.mne pun tetap jugak nk laptop sndri kan

    ReplyDelete
  3. thanks sbb singgah n komen kt blog ika.. :)

    ReplyDelete
  4. @ Khamsi Abdullah
    Sama-sama...tq juga sudi join :)

    @ Irrayyan
    Insya Allah nanti saya jenguk ke sana ye :)

    @ Mimi Azirah
    Hehe tau takpe....

    @ nurul atika
    Sama-sama ika...tq juga sudi datang sini :)

    ReplyDelete
  5. Bila balik kampung..gadget sume letak tepi..selamat bergigih berblogwalking..kehkehkeh

    ReplyDelete
  6. @ Haura Marissa
    Hehe tu la hilang la nikmat balik kg kalau asyik nk berkepit ngan gadjet kan...

    ReplyDelete
  7. Kampung kami line sedikit tersipu2. Jd blk kg mmg susahla sikit nak online..

    ReplyDelete
  8. Timekasi... lom sempat nk bw.. huhu

    ReplyDelete
  9. @ Zefa NorAsmara
    Line ada tu mungkin malu nak keluar...menyorok mana ntah agaknya kan hehe...

    @ Zefa NorAsmara
    Sama2 dear...okey cepat2 blogwalking :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails