13 July 2014

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...


http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html


Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas ini dibawakan khas untuk uolss bersempena dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^... Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2 Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik Random.Org dan kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang terdahulu.

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga 19/7/2014"


Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. FOLLOW blog Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda Wahid
2. Buat entri bertajuk Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas...
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah, sila HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL + C secara serentak.

Credit to MiaLiana.Com

4. Tinggalkan URL entry uolss ke dalam ruangan komen entri ini.


PEMILIHAN PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui Random.Org.
2. Pemenang akan diumumkan pada 23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus ke dalam senarai bloglist pemenang segmen.

19 comments:

  1. Terima kasih kerana sudi join dan support, jangan lupa semak senarai peserta di sini ....
    http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  2. salam..ida singgah dr sgmen yg sma
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  3. blogwalking dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
    selamat bersegmen...

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadan & Selamar Bersegmen! Moga terpilih oleh penganjur! :)

    Jemput join GA Ramadan jom: GA Ramadan by Silent Confessions

    ReplyDelete
  5. Good luck untuk GA ni. Salam Ramadhan. Sy pun join segmen sama. Jemput singgah yer :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen sama.Terima kasih sudi singgah..

    http://chenachenis.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  7. datang balas kunjungan.. salam perkenalan ^_^

    ReplyDelete
  8. Salam kenal dari Ros. done follow.
    Singgah sini dari segmen yang sama..
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  9. Salam singgah dari saya juga. Jemput kawan-kawan singgah blog saya juga http://www.rossaimi.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  10. gud luck! :) singgah membalas kunjungan :)

    ReplyDelete
  11. follow back dari segmen sama

    http://redscarz.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  12. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum...balas kunjungan...^_^

    ReplyDelete
  14. good luck yer ., datang follow sini.,

    ReplyDelete
  15. dari segmen yg sama
    salam kenal

    ReplyDelete
  16. Salam..
    Datang membalas kunjungan dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  17. balas kunjungan...good luck nick..

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails