15 July 2014

Pre-Honeymoon Cameron Highlands

Assalamualaikum...
 
Again and again cerita basi setahun yang lepas...korang tau kan aku tengah nak habiskan posts kat draft folder tu....dari 50  lebih posts sekarang dah tinggal 18 posts iaitu hasil koleksi selama lebih kurang setahun punya peram....cerita ni bersambung dari sini Kenduri di Pendang....balik dari Pendang....bermalam kat Semanggol....pagi 9 Jun 2013 singgah Cameron Highlands dulu sebelum balik KL....haha pre-honeymoon la sangat kan...

Okey lets the photo do the talking....

Lokasi dua gambar kat bawah ni ialah di Raju Strawberry Farm, Brinchang Town, Cameron Highlands...


 Pancake ni serius sedap....kalau pergi lagi memang ini yang aku cari dulu...


 Terlampau penat sampai naik jerawat besar sebijik kat dahi...nasib baik tumbuh selepas majlis kenduri hehe...


Dan tiga gambar kat bawah ni ialah di BOH Tea Plantation Tea House, Cameron Highlands...


Dating....layan teh...




Kualiti gambar agak kelam sikit sebab pakai kamera henfon cap ayam je time tu...lepas beberapa bulan kahwin baru upgrade...gambar yang ambik guna DSLR ada tapi banyak malas nak pilih hihuuu...dalam kamera henfon ada lima ni je...senang citer ambik terus lima lima...


Kitaorang tak bermalam pun sebab tak plan kan...nanti la lain kali...dapat jalan jalan bersama pun dah cukup...makan makan dan tengok pemandangan.....tataaaa ^_^

6 comments:

  1. sedapnya makanan itu... boleh pulak post di bulan puasa? alahai...

    ReplyDelete
  2. ritu haneymoon kt kemren gak

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum. bestnya lepak cameron...

    ReplyDelete
  4. fuyoo! dia punya pre honeymoon pergi cameron highland! bestnya! heheheh.
    jemput singgah ye. www.kaio.my

    ReplyDelete
  5. eskerim itu.. rindunya nak pi sana lagi..
    salam kenal

    ReplyDelete
  6. Jom jom semua buat lawatan ke sana...asyik mengadap bangunan tinggi je kan...kena gak tengok hutan bukit bukau sekali sekala :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails