27 June 2014

Senarai URL Jom Blogwalking # 1

Assalamualaikum....

Alhamdulillah akhirnya tamat sudah segmen Jom Blogwalking # 1 pada jam 10.00 tadi...baru sangat sangat habis...walaupun ada yang bagi link selepas jam 10.00 malam...takpe kita masih terima...bukannya serius pun kan saje suka suka nak blogwalking menambah kenalan...kalau tak bagi memang giler kau ingat dalam kelas ke nak strict tak pasal pasal ni hahaha...

Thanks kepada mereka yang sudi jenguk blog diarymissnick.blogspot.com ye...dan sudi tinggalkan link blog masing-masing....thanks sangat sangat sangat tau ^_^

Okey bawah ni senarai blog yang akan kita blogwalking....harap lepas ni makin bertambah baru la meriah kan....jom kita terjah secara berjemaah....lets go!!!!!

  1. http://cikalna.blogspot.com
  2. http://norulbadridaud.blogspot.com
  3. http://fynazshamz.blogspot.com
  4. http://aniesaahmad.blogspot.com
  5. http://www.syuhadasalleh.my
  6. http://rama-ramapelangicinta.blogspot.com
  7. http://khamsi-abdullah.blogspot.com
  8. http://stanzaku.blogspot.com
  9. http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com
10. http://www.irrayyan.com
11. http://hairacookies.blogspot.com
12. http://eirna-nurasikin.blogspot.com
13. http://storymoryluahanku.blogspot.com
14. http://fnorhidayah.blogspot.com
15. http://nurulhidayahdiary.blogspot.com
16. http://www.munirahizzan.com
17. http://www.mycherita.com
18. http://ismiqbal.blogspot.com
19. http://cik-puan-emy.blogspot.com
20. http://theonlygirl98.blogspot.com
21. http://ikachenta.blogspot.com
22. http://www.nazlee.com
23. http://haqmilik.blogspot.com
24. http://hadaasuhaimi.blogspot.com
25. http://jemariasmara.blogspot.com
26. http://exquisitely-aleda.blogspot.com
27. http://checlee.blogspot.com
28. http://amaninavitashop.blogspot.com
29. http://fuzamusa.blogspot.com
30. http://spelljourney.blogspot.com
31. http://veesandy.blogspot.com
32. http://princesshealthybeautyshoppe.blogspot.com
33. http://www.sayeshukepink.com
34. http://faceblogisra.blogspot.com 


P/S: Jom join group ni sekali Sahabat Blogger MissNick....ramai ramai masuk dan lepas ni boleh ping blog kat sana :) 

25 comments:

  1. ala...terlepas ke..huwaa...xpelah..boleh terjah2 blog dlm list tuh..hehe

    ReplyDelete
  2. http://faceblogisra.blogspot.com/
    xde pn... hehehe

    ReplyDelete
  3. @ luqman zakaria
    takpe nanti ada lagi yang lain lepas ni hehe...

    @ Isra
    Ok dah update...sorry tersilap tadi...tq tolong remind :)

    ReplyDelete
  4. http://zizansharingcaring.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. nama saya tak sempat masuk. :(

    ReplyDelete
  6. Salam Kak Nick, terima kasih sebab anjur segmen ni. Cuma nak bagitau siap2, no 11 tu suka buat karangan. Kalau busy, jangan baca. Nanti stress. hehe. (^,^) Singgah sini jap, pasni akan singgah lagi dan lagi.. hehe.

    ReplyDelete
  7. saye di no 21 jenguk sini.. :)

    ReplyDelete
  8. Oh by the way, saya dah follow awak. Do follow me too. Boleh kita kenal2.. :)

    ReplyDelete
  9. tolongla tolongla bt segmen ni lagi lepas niiiiii....kita br bw kat sini

    ReplyDelete
  10. selamat tengah hari, sudah lama tidak berkunjung ke mari, bagaimana khabarnya sihat kan? selamat menunaikan ibadah puasa, jangan lupa kunjungan baliknya ya

    ReplyDelete
  11. #10 happy blogwalking :)

    ReplyDelete
  12. huarghhh..tak berkesempatan..next time boleh join mungkin?hehee

    ReplyDelete
  13. Terima kasih MissNick.. :)

    ReplyDelete
  14. ala...br tgk...nk join gak

    ReplyDelete
  15. done BW kesmua peserta.. :-)

    ReplyDelete
  16. singgah sini :) hihi.. thank you untuk list tu ye :)

    ReplyDelete
  17. yeay!! jom bw pepagi ni.. :)

    ReplyDelete
  18. Tenkiuuu.,no 1 lagi.hihi... ^_^
    Jemput singgah semua ye
    Salam perkenalan dan salam Ramadhan

    ReplyDelete
  19. Thanks semua yang komen....saya dah blogwalking ke blog uolssss :)

    ReplyDelete
  20. Nurul no.15.. uishh.. terlambat sudahhhh.. but better than never..tu omputih cakap narrr.. hihi

    ReplyDelete
  21. @ Nurul Hidayah
    Hehe ok la tu...nanti join lagi ye :)

    ReplyDelete
  22. Salam MizzNick.. Hari ni baru nak setel blog walking semua.. janji tetap janji..zassss.. :))

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails