25 June 2014

SEGMEN - Jom Blogwalking # 1

Assalamualaikum...



Lama dah ni nak buat segmen ni tapi tunggu masa yang sesuai je....Alhamdulillah sekarang terdetik rasa di hati...buat apa tunggu tunggu kan buat je la sekarang hehe....lepas tahun depan tahun depan lepas tu tak gerak gerak haha....so meh la kita gerak sekarang sebelum terlambat...

Untuk pertama kalinya kita start dengan segmen yang sangattttttt simple dulu hokey....setiap langkah yang besar bermula dengan langkah kecil haaaa gitu kau ambikkkk.....tujuannya nak berkenalan dengan para blogger sekalian....sambil blogwalking dapat la menambah kenalan ye dok...sebelum ni malu malu hehe...kalau dah berjaya buat segmen lepas ni boleh la buat giveaway plak insya Allah...

Syaratnya sangat la senang uolssss....hanya tinggalkan url blog anda sahaja di ruangan komen ni...senang kan???? Nanti iolssss buat senarai kumpul url blog sambil ajak yang lain blogwalking sekali...

Bilangan url???? Tidak terhad...so tak kisah la berapa banyak url yang ada....tapi ada tapinya ye....segmen ini akan tamat pada jam 10.00 malam, 27 Jun 2014...

So tunggu apa lagi jom laaaaa....bagitau semua supaya meriah sikit okey :)

P/S: Jom join group ni sekali Sahabat Blogger MissNick....ramai ramai masuk dan lepas ni boleh ping blog kat sana :)

40 comments:

  1. nak join ^_^ http://cikalna.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Salam perkenalan
    norulbadridaud.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. salam kenal ...tinggal link dekat sini ..

    http://fynazshamz.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. saya join :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. http://www.syuhadasalleh.my/

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak, jemput-jemput lah terjah blog newbie ni. terima kasih ^_^

    http://rama-ramapelangicinta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Salam kak. Saya join dan support taw! Semoga dapat meraih kenalan yang ramai! :)

    Saya dah hebahkan jugak kat sini > http://stanzaku.blogspot.com/2014/06/segmen-jom-blogwalking-1-missnick.html

    Ni pulak, link blog merapu saya :)
    http://khamsi-abdullah.blogspot.com

    Salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum sis . Nik join tau . Hehehe

    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/06/segmen-jom-blogwalking-1.html

    ReplyDelete
  9. Saya join http://www.irrayyan.com
    salam perkenalan

    ReplyDelete
  10. Eh2, silap masuk sini plak. http://hairacookies.blogspot.com

    Eh2, ter letak url plak.hehe. Btw kak, saya baru je blogging. Salam kenal. Nak jadi yang terawal sebab lebih afdhal kan? Thanx, Khamsi Abdullah. Goooood promoter. (^,^)

    ReplyDelete

  11. jom blogwalking blog saya yg x seberapa ni...

    http://eirna-nurasikin.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. nk join la

    http://storymoryluahanku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. salam perkenalan :)
    http://fnorhidayah.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. Datang dari blog Khamsi ni.. nak join segmen dan dah join blog ni sekali #416

    http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/

    ALl the best MissNick :D

    ReplyDelete
  15. salam.. balas jemputan.. ni link blog sy ye..

    http://www.munirahizzan.com

    Jemput singgah.. tq tuan tanah.. :D

    ReplyDelete
  16. join boleh..??
    http://www.mycherita.com/

    ReplyDelete
  17. saya pun lama tak join segmen camni... join la skali... hehe

    tinggalkan url ya... sini.. http://ismiqbal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. hai....

    http://cik-puan-emy.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. http://theonlygirl98.blogspot.com/

    Join sambil follow sini :D

    ReplyDelete
  20. thnks sbb buat segmen gedebas gedebaaaabooommm.. heee..
    jemputla singgah.. :)
    http://ikachenta.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Salam MissNick..
    http://haqmilik.blogspot.com/
    nnti saya jalan2 blog miss..c ya

    ReplyDelete
  22. Bagusnya ada segmen macam ni..dapat berkenalan dengan bloger2 lain..saya pun baru lagi dalam pernulisan moden nu..jemputlah datang ke blog saya
    http://hadaasuhaimi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Singgah ziarah.. :D

    http://jemariasmara.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan

    http://exquisitely-aleda.blogspot.com

    Aleda ;)

    ReplyDelete
  25. http://checlee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum. Salamat berkenalan
    http://amaninavitashop.blogspot.com

    ReplyDelete
  27. http://fuzamusa.blogspot.com/2014/06/segmen-jom-blogwalking-1.html


    Fuza join. Sempat lagi tak ni?
    Dah tarikh tutup kan semalam?
    Salam kenalan sis

    ReplyDelete
  28. i like this :P

    http://spelljourney.blogspot.com/

    ReplyDelete

  29. salam ukhuwah ... sis join sini

    http://veesandy.blogspot.com/2014/06/blogwalking-bersama-diarymissnick.html

    ReplyDelete
  30. my blog
    http://princesshealthybeautyshoppe.blogspot.com/

    ReplyDelete
  31. Salam dear.. ingt nk join.. tp mcm x sempt je .. X pelah.. kita letak je link blog kita.. www.sayeshukepink.com.. jemputlah singgah yer.

    ReplyDelete
  32. salam..jemput singgah..blog saya masih muda
    http://www.dramadunia.my/

    ReplyDelete
  33. jom beli kuih raya dengan harga borong 100% puas hati dan sedap

    http://www.lenovomurah.tk/2014/06/borong-kuih-raya-termurah-2014-sedap.html#.U68lCMVXjIU

    ReplyDelete
  34. wow..rajin noo blogwalking..nanti mai singgah blog gua...


    http://thismontanablog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  35. ok fine...terlwpas sudah

    ReplyDelete
  36. @ Mimi Azirah
    Ala takpe lain kali kita buat lagi ye hehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails