06 June 2014

Habiskan Draft Post

Assalamualaikum...

Hai uolsssss salam pagi jumaat...eh hari ni dah jumaat...esok lusa cuti yeayyyyy hehe boleh rehat otak rehat badan sikit...

Seperti yang aku pernah bagitau sebelum ni...aku ada banyakkkkk entri yang masih belum publish...ada dok melepak santai kat draft folder tu....so sekarang misinya nak settlekan dulu yang mana ada tu sebelum aku proceed ke post post yang lain macam review produk ke makanan ke jalan jalan ke....sebab apa tengok lama lama rasa macam semak plak haha...

Pengajarannya jangan suka tangguh tangguh kerja....sebab bila dah melambak kau punya perasaan tu dah lain macam....nak buat yang lain fikir yang lama tak siap...so habuk pun takde jadinya...marilah dengan gigihnya menyiapkan menyudahkan entri entri yang tergantung ittewwww...

2 comments:

  1. assalamualaikum
    singgah pagi
    lama rasanya anum x blog walking
    hari ini ada peluang anum singgah ya
    keep in touch

    ReplyDelete
  2. @ Nurzakiah Hanum
    Wsalam....thanks singgah sini...nanti kita gi melawat blog anum plak ye :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails