14 May 2014

Dua Minggu Menyepi

Assalamualaikum...

Dua minggu aku tak update blog....tak buka blog...tak blogwalking...huhuhu ampun kawan kawan semua...bukan sengaja tapi aku busy giler hehe sampai tak cukup tidur dan tak cukup rehat....mood blogging pun ke laut la...

Ni semua kerja yang urgent yang penting dan yang memenatkan dah submit....tinggal kerja lain je sikit sikit nak touch up....fuhhhh lega baru dapat bernafas dan pandang sekeliling haha...semalam cuti Hari Wesak aku bantai tidur puas puas....badan aku dah habis bateri...so kena recharge la...

Nak tau apa yang memenatkan tu???? Marking exam paper yang beratus tu huahuahua...sampai tertidur aku dengan pen merah di tangan...pening dengan macam macam jawapan...dengan tulisan macam taik cacing lagi...berkerut kerut muka nak baca haha pening kepala tau...

Lepas ni blog akan kembali seperti biasa okey....tataaaaa :D

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails