13 April 2014

Rich Dad Poor Dad

Assalamualaikum....

Bulan November tahun lepas aku ada beli buku ni 'Rich Dad Poor Dad' oleh Robert T. Kiyosaki....ingatkan dah publish rupanya ada lagi kat folder draft haha....

Serius sangat best....recommended untuk mereka yang ingin mendalami bidang bisnes....dan buku ni juga banyak mengajar tentang pengurusan kewangan....bagi yang tak pandai mengurus kewangan macam aku ni elok la baca hehe...

Okey apa lagi pergi la kedai buku...dan beli :)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails