21 April 2014

Happy Birthday dari Google

Assalamualaikum....

Alhamdulillah masih diberi kesempatan olehNya untuk merasa nikmat kehidupan....Alhamdulillah bertambah satu angka lagi umur aku....huaaaaa okey apa ada pada angka haha....Happy birthday untuk diri sendiri....dah masuk three series dah uolssss....macam tak percaya je sebab jiwa tu feeling macam umur dua puluh tahun je kikikiki...

Nasib baik la belum masuk hari lain....balik kerja tadi lepak lepak rehat rehat....ni baru ada masa nak online guna laptop....tu pun dah pukul sebelas lebih nasib baik belum masuk pukul dua belas....kalau tak terlepas...buka google tengokkkkkkkkk.....gambar bawah....rasa jakun jap haha....maklum la first time...



Masa mula mula buka tu ingatkan sempena apa siap ada gambar kek bagai....ingatkan ada birthday party selebriti mana la....selalu kan sempena mengingati insan insan famous je ada gambar kat situ....so letak la cursor kat gambar kek tu...sekali keluar Happy birthday Nik! hehehe ok bye :)

3 comments:

  1. selamat ulang tahun kelahiran nik...moga makin bahagia...

    ReplyDelete
  2. selamat ulang tahun kelahiran, moga makin bahagia dan ceria...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails