22 April 2014

Birthday Surprise

Assalamualaikum....

Semalam kan birthday aku...balik rumah pun dah lewat campur tolak darab bahagi dengan jem bagai....sampai la rumah lebih kurang pukul 8.05 malam...keluar ofis dalam 4.30 lagi tapi turun turun hujan lebat giler...angin ribut petir segala....terus patah balik masuk ofis sambung buat kerja hehe....

Okey sambung cerita....sampai rumah tu buka pintu buka lampu....terpandang satu envelope ni...kiranya itu la benda first yang aku nampak masa buka pintu....tapi sebab gelap kan so tak nampak tulisan...dalam hati ingatkan kad kahwin ke apa suami aku letak kat situ...so buka lampu nampak nama aku je.....eh kenapa takde alamat takde setem....kenapa nama aku je ada kat situ....pegang tengok betul betul ada tulis "isteriku tersayang".....haihhhh sah kad birthday....terus buka dan baca alahai sweetnyaaaaaa....siap ada pesanan "cek peti ais" hehehehe....tapi risau nak buka takut kena prank...sebab suami aku ni suka bergurau tahap gurau biawak....suka kenakan aku tapi aku balas balik mana boleh aku sorang je kena kan haha...

Terus pergi ke peti ais....buka jengjengjengggg ada sebiji kek coklat....romantik juga suami aku ni...ok la u ai baru tau...love u la hehe....terus tak jadi merajuk padahal dah seharian tau aku merajuk hari tu...buat penat je...sebab malam tu beliau buat tak tau je just ucap "okey u happy birthday"...pagi semalam pergi kerja dengan hati sedih tau hahaha....dah la first time birthday sebagai isteri....surprise menjadi dan aku terharu sangat sangat huhu....first time dapat surprise okey dulu masa bercintan cintun mana ada benda benda ni semua....kitaorang jenis rileks rock and cool je hehe....syabas Inspektor Shahab....eh syabas suami ku :)



Next month birthday beliau....then the next day anniversary kitaorang...celebrate sekali je kan...jimat!

11 comments:

  1. happy birthday! bestnya dapat sepraisss!!

    done follow sini. #390. :)

    ReplyDelete
  2. @ Uni Aqilah...
    Thanks :)

    ReplyDelete
  3. wah...birthday suprise!! Hppy besday yer...=)
    Bls kunjungan.Terima kasih yer..Jemput join GA ida http://kisahkita-story.blogspot.com/2014/04/simple-1st-giveaway-blog-kisah-kita.html
    p/s: slm knl..done follow #391

    ReplyDelete
  4. hehe..suwitnyee... happy bestday.. :D

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...selamat hari lahir!!
    Semoga diberkati umur, dimurahkan rezeki serta dipermudahkan segala urusan...insya Allah, aamiin

    ReplyDelete
  6. membalas kunjungan ... sweetnye ur husband .. sooo sweet... bestnye ..

    done follow ... salam perkenalan .. :)

    ReplyDelete
  7. bestnyaa :)
    happy belated birthday :))

    ReplyDelete
  8. @ Farah Arina...
    Thanks :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails