08 March 2014

CLEARANCE SALE di MissNick Collection

Assalamualaikum....

Hai selamat hari Sabtu....selamat hujung minggu...selamat bercuti!!!!!

Sebenarnya dari awal tahun hari tu lagi aku nak buat CLEARANCE SALE untuk item di page bisnes aku tu MissNick Collection.....tapi Ya Allah punya la busy dengan kerja sampai tak sempat nak buat...aku takde masa nak dok lama lama depan laptop mengadap Adobe Photoshop...

Hari ni akhirnya dapat la luangkan masa untuk fikir semua tu...harap boleh settlekan hari ni...sebab esok aku ada kelas lagi huhu....jadi berlari lari la sikit hari ni kan...suami demam so aku la yang kena buat semua kerja rumah hari ni...basuh baju, masak, dan lain-lain...selalunya time cuti memang suami yang akan tolong sebab dia faham isterinya ni sibuk sikit....takpe la kata nak jadi superwoman kan so kena la multitasking hehe...

Okey uolssss aku ada beberapa helai lagi stok yang nak dihabiskan kasi clear terus....harga pun of course la line clear kan....bagi murah sangat murah sangat murah murah murah.....kadangkala orang tak percaya aku ni biar betul selalu bagi harga murah....meh sini nak cerita....aku ni bisnes sebab minat so keuntungan tu jatuh nombor dua...dan aku bukannya hidup bergantung sepenuhnya dari hasil bisnes...buat tambah tambah je....aku dah ada kerjaya tetap yang stabil....so takde la aku nak ambik untung giler giler haha....kalau aku ni bisnes semata-mata nak untung fikir duit je...mesti la aku dah bisnes benda lain kan...jual orang kihkihkih :D....

Kiranya dah jadi darah daging la...resah gelisah kalau tak berniaga haha....aku start berniaga dari zaman sekolah lagi...sampai la masuk universiti...sampai la dah kerja...kiranya aku dah start pegang duit sendiri masa zaman sekolah la walau takde la banyak mana pun...dulu berniaga barang-barang dalam katalog haha maklum la takde modal kan...orang bayar dulu baru aku gi ambik barang...sekarang dah kerja dah ada modal so boleh la borong stok banyak banyak then jual...

"Kalau macam tu bagi free je la....atau jual dengan harga modal je la"......hoiiii aku ni bisnes....berniaga wei berniaga....dah nama lagi berniaga kan mesti la ada urusan jual beli...aku bagi barang kau bagi duit...kau dapat barang yang kau nak...aku dapat duit atau keuntungan...adil kan...aku bukannya buat kerja amal...pasal kerja amal tu part lain takkan aku nak cerita satu satu betul tak...

Panjang plak membebelnya...makcik makcik sangat kan aku ni hehehe....meh nak tunjuk item yang akan di CLEAR murah murah...















1 comment:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails