02 February 2014

Welcome February

Assalamualaikum....

Kejap je dah masuk Februari....aku rasa macam baru je masuk bulan Januari 2014...baru semalam gitu kau...

Alhamdulillah everything went well....semakin hari semakin baik walaupun ada ketikanya terpeleot sikit....tapi cepat cepat bangkit berdiri di landasan asal....

Tapi yang bestnya....awal tahun ni banyak benor cutinya hehe....dah la masuk kerja 6 Januari 2014....lepas tu aku ada MC satu hari sebab demam melampau (melampau tak nak kalah haha) ...lepas tu cuti Thaipusam...lepas tu cuti Maulidur Rasul...lepas tu untuk cuti Chinese New Year dapat seminggu okey...so Khamis ni baru masuk kerja....

Heaven dapat jadi suri rumah sepenuh masa ni..untuk sementara pun jadi la hehe....ye la selalu keluar rumah pagi dalam gelap....balik kerja pun gelap....cuti sehari je seminggu...sebab weekend aku ada mengajar part time student...mana tak heaven kalau dapat cuti lebih sikit kan hehe...boleh la luangkan masa lebih sikit dengan suami...boleh la buat apa apa yang patut kat rumah ni...

Esok nak balik kampung....okey tak sabar! Bye :)

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails