02 February 2014

Burger Bakar Abang Burn

Assalamualaikum...

Dok godek godek gambar kat facebook....tiba-tiba terjumpa gambar lama tahun 2012 (4/11/2012) punya....dan tiba-tiba juga teringin nak makan ni....


Masa ni bujang trang tangtang lagi hehe....dulu masa dok Pandan Indah asal teringin nak makan burger bakar mesti cari Abang Burn....bukan cari tokey burger tu tau....cari Burger Bakar Abang Burn....time tu selalu la lepak kat Dagang Avenue Food Court, Taman Dagang, Ampang...sebab dekat dengan rumah kan...

Aku pun lupa dah apa nama burger ni...sebab dah lama kan setahun lebih...lama giler peram baru nak buat review hehehe...tu la dok tangguh tangguh kan...nasib baik dok menggodek facebook baru la teringat...apa yang aku nak puji ialah aku sangat puas hati dengan cara penyediaan makanan....sangat bersih...itu keutamaan aku...nak makan pun bertambah selera kan...lagi double bertambah selera bila makanan pun sedap...

Sekarang ni sejak pindah Cheras....lokasi Burger Bakar Abang Burn yang paling dekat adalah kat Bandar Sri Permaisuri....tengok sekarang ni macam-macam menu ada kat Burger Bakar Abang Burn...tak sempat lagi aku nak merasa menu-menu baru tu...ada masa nanti kena singgah kejap...rugi okey hehe..

Okey uolssss kalau nak tengok lokasi lain Burger Bakar Abang Burn klik je sini ye http://www.abangburn.com/kat-mana-nak-cari-abang/ 

Jom kita serbu ramai-ramai....makan sampai kenyang :D

2 comments:

  1. Huhu, terus lapar tengok gambar burger dan sosej tu...

    ReplyDelete
  2. @MamaFaMi...
    hehe jom kak gi pekena sekali

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails