08 February 2014

Buku Baru Lagi

Assalamualaikum....

Last Monday (3/2/2014) aku ada balik kampung....seperti biasa esoknya misi mencari buku kat Syarikat Muda Osman....niat nak beli satu je...tuptup tiga buah sekali aku rembat...tapi tak kisah la kan bukan beli benda bukan bukan pun....Insya Allah sampai ke anak cucu aku simpan nanti hehe...

Aku sayang kat buku melebihi sayang kat pakaian yang aku rasa cantik dan mahal dari buku...kalau orang pinjam lambat hantar je terus mintak haha peduli la barang aku kan....buku buku akademik yang dibeli masa belajar dulu pun masih tersimpan rapi....dan aku masih guna sampai hari ni untuk kerja...tapi aku tak suka baca novel...buku yang dibeli biasanya berkaitan motivasi, agama, kehidupan, kewangan, dan lain-lain yang membantu kualiti hidup aku....yang dapat memberi semangat masa aku rasa down rasa lemah...

Cakap banyak tak guna...okey ni dia buku hasil tangkapan pada hari Selasa lepas...


Insya Allah ada kesempatan nanti aku akan review ketiga tiga buku ni....tapi sebelum tu aku kena review buku buku lain dulu la....kena beratur ikut giliran baru adil hehe...

4 comments:

  1. cpat cte pasal buku tuu..

    ReplyDelete
  2. @ sYiRa LoKMaN...
    hehe sabar2 :D

    ReplyDelete
  3. Btul tu..cik mah pun xbc novel dah..kecuali novel2 keagaamaan...supaya dpt motivasikan diri...menariklah buku superwoman tu..nk cari juga ni...

    ReplyDelete
  4. @ cik mah...
    jom cepat2 cari...best jugak buku tu...belum sempat nak review..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails