17 January 2014

Let Go Dulang Hantaran

Assalamualaikum...

Salam Jumaat dan selamat bercuti!!!! Aku rasa bulan ni asyik cuti je...minggu ni pun dah dua kali public holiday kan....lepas tu cuti Chinese New Year lagi hujung bulan ni...tambah aku start masuk kerja 6 Januari...tambah mc satu hari...haaaa kira la berapa hari aku kerja bulan ni hehe...

Bulan lepas aku ada iklankan dulang hantaran kahwin kitaorang punya hari tu....ye la dari dok menyemak kat rumah baik aku jual kan hehe....baru satu hari iklan tak sempat nak promote lebih lebih dah disapu licin....Alhamdulillah...

Aku jual murah giler kot walaupun baru guna sekali...ye la murah murah sudah bukannya bermotifkan keuntungan pun hehe....nak clearkan barang je...


Selamat tinggal dulang hantaran.....kenangan perkahwinan tu huhu....yang empat segi tu aku punya...yang bulat tu suami punya....

Baju masa majlis resepsi pun rasa macam nak jual la....tengok nanti macam mana...kalau nak jual aku upload gambar ye....bye :)

3 comments:

  1. dulang hntaran saye pon adelg.. syg nk jual.. hihi

    ReplyDelete
  2. @ Mar Mansor...
    tq sis :)

    @ Ezy Loy...
    kalau ikutkan mmg sayang sbb kenangan kan...tapi tak jual rasa menyemak plak lama2 kat rumah hehe...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails