30 December 2013

Yaaa Jom Kita Ubah

Assalamualaikum....

Selamat pagi uolssss...sihat? Aku Alhamdulillah sihat...kalau tak sihat takdenya nak update blog kan....harus la mood ke laut.....kejap lagi nak keluar ni nak gi Jalan TAR...tapi sebelum tu jenguk blog la dulu kan....kata nak rajin update kehkehkeh :D


Santapan minda dan hati pagi ni......

Untuk memperbaiki sesuatu perkara....apa yang penting diri sendiri yang perlu diubah terlebih dahulu...kerana diri kita adalah benih....kalau benih baik maka baik la keseluruhannya....

Perlu sentiasa muhasabah diri....kaji apa kekurangan atau kelemahan kita...baiki apa yang sepatutnya....bukannya bila tahu kelemahan diri kita jadi makin negatif...untuk menjadi yang terbaik perlu ada banyak perubahan....

Sekian dan terima kasih sudi baca.....pesanan ini juga untuk diri sendiri terutamanya....bimbang tersasar dari matlamat kehidupan sekiranya tidak disuap dengan perkara positif dan kata-kata motivasi setiap masa....maklum la manusia kadangkala mudah lupa :)


****************************************
 Like page MissNick Collection untuk mendapatkan update dan promosi terkini. 
 
Kejayaan memerlukan pengorbanan yang bukan sedikit. Sentiasa tabah dan sabar. Insya Allah segala impian menjadi kenyataan :) 
 **************************************** 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails