29 December 2013

Self Reminder

Assalamualaikum....

Lamanya tak update blog....bulan ni baru ada tiga post....ok sangat la pemalas hehehe...eh eh bukan malas tapi ada satu alasan kukuh ni...hari tu kan nak cuti awal punya pasal...aku pulun kerja bagai nak giler....dan tidak berkesempatan untuk meluangkan masa pada perkara lain...hanya fokus pada kerja sahaja...sekian!

Walaupun dah lebih seminggu aku cuti....baru hari ni nak update blog...menikmati cuti la katakan hehe...so sebelum masuk tahun 2014...lagi dua hari kan...malam ni aku buat reminder untuk diri sendiri...ambik marker pen tulis atas kertas A4 putih....tampal kat dinding bilik kerja aku ni....dengan lebih tepat lagi kat dinding tepi laptop...senang sebab setiap hari aku tengok kan....dan mengingatkan aku untuk rajin update blog....secara psikologinya gitu la kita akan lebih ingat pada benda yang kita tengok setiap hari...

Bukannya takde benda nak update....ada banyakkkk macam resepi yang aku masak, projek projek DIY, dan lain lain...tapi akibat suka tangguh tangguh terus lupa...bila dah ingat jadi malas nak update sebab benda basi hahahaha...



So lepas ni aku harap bolehla update secara konsisten apa yang berlaku dan apa yang aku buat....doakan aku rajin kikikiki....ok bye ^_^

4 comments:

  1. smge taon 2014 memberi lebih kerajinan utk awk apdet blog..
    hihi

    ReplyDelete
  2. Putra-Community

    Admin Blog Putra-Community, berkunjung dan membaca artikel ANDA. Sangat bermanfaat sekali bagi yang membacanya, blog nya nyaman jadi betah nih disini hehehe, tapi lain kali saya akan sering kembali di blog ANDA ini.
    Terimakasih sudah membuat postingan yang bermanfaat ini, lanjutkan selalu buat postingan yang bermanfaat dan unik :)

    Jangan lupa, kunjungan balik nya ke SINI atau http://alhamimdwiputra.blogspot.com/

    Salam Hangat Antara Blogger. ^^
    Mohon maaf bila saya mengunakan live link, karena blog saya sedang mengalami penurunan backlink. Jadi mohon dibantu ya^^

    ReplyDelete
  3. @ Alhamim Dwi Putra...
    Tq berkunjung ke sini :)

    ReplyDelete
  4. @ Ezy Loy...
    hehe doakan...nak meriahkan skit blog ni...usaha tangga kejayaan :D

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails