14 December 2013

My New Friend

Assalamualaikum....

Hehuuu lamanya tak update new post kat blog ni....nak kata malas tak jugak....nak kata busy memang la busy seminggu dua ni...orang lain lagi super duper busy sempat je update blog....ntah la mood memang ke laut betul la haha....malam ni baru rasa "ok aku ada blog rupanya"...

Yeahaaaa aku dah beli smartphone dua minggu lepas....tiada lagi henfon cap ayam ye uolsss...kalau tak aku dok usung la henfon Nokia kaler pink yang pantang jatuh mesti terpisah nyawa dan badan tu...orang lain dah berzaman guna aku baru terhegeh hegeh nak guna hehe....bukan apa sebelum ni aku rasa macam takde keperluan....

Plan nak beli tahun depan....bunyi macam lambat lagi kan...padahal tinggal tak sampai sebulan nak masuk 2014....tiba tiba entah angin ribut apa yang datang....1 Disember 2013 jugak aku beli...tanpa dirancang okey....aku memang macam ni kalau aku nak something mesti aku dapatkan jugak...jadinya hari tu nak hari tu jugak aku beli henfon Samsung tu hahahaha....giler betul macam duit berkepuk kepuk je...ketepikan soal duit yang penting keinginan....duit boleh cari hehehe boleh gitu??????? sabar je la laki aku dengan perangai bini dia ni kikikiki...

Aku punya takde la canggih mana pun...takde la sehebat Samsung S 3, 4, 5, 6, 7 tu...aku suka sebab skrin besar tapi tak gedabak dan spesifikasi menepati kehendak aku....kira cukup la untuk kegunaan aku...bukannya heavy user pun sebab aku pengguna laptop tegar...

Tak sempat balik KL okey...time tu aku balik Johor sebab ada kenduri kahwin ofismate suami....kat Johor jugak la aku beli menatang tu....so sekarang ni aku dah moden la sikit....dah ada instagram, whatsapp, wechat, line....dah layan facebook guna henfon je sekarang ni....orang lain dah berzaman dok layan tu....aku baru nak merasa haha...ketinggalan zaman sungguh!!!!

Ok bye :)

****************************************
 Like page MissNick Collection untuk mendapatkan update dan promosi terkini.
 
Kejayaan memerlukan pengorbanan yang bukan sedikit. Sentiasa tabah dan sabar. Insya Allah segala impian menjadi kenyataan :) 
 
 **************************************** 
 

2 comments:

  1. hehe.. enpon baru.. byk syok..

    ReplyDelete
  2. @ Puan Ezy...
    hehe teknologi tu baru sampai kat saya..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails