07 November 2013

Tinggal Tapi Tak Sempat Berhabuk

Assalamualaikum.....

Huaaaa rindunya kat blog......padahal baru dua hari tak update cuma jenguk kejap kejap je....drama sangat aku ni....selalunya tinggal sampai berhabuk....ni tak sempat nak apa-apa aku dah masuk jenguk dan update....eh azam baru kerrrrr???? hehehe....

Busy la uolsss tak sempat nak update post walaupun yang simple pendek dan kemetot.....start hari Ahad lepas sampai la hari ni di saat aku menaip post ni....aku masih busy....busy dengan urusan duniawi hahaha....tengah tengah dok sibuk buat itu ini ke sana ke mari...tengah tengah tak cukup tidur tak sempat makan....dalam kepala masih lagi dok teringat kat blog...cuma nak update je tak sempat...

Untuk pengetahuan korang yang dok tanya bila aku nak start bisnes balik.....dok tanya mana stok baju bajan, tudung kepala tudung saji yang baru, dan macam macam lagi.....ni haaaa aku dah muncul....aku bukannya menghilangkan diri...ada je cuma tak aktif sangat just dok ambik tempahan jahitan shawl sikit sikit...ni aku dah kembali menyerang bergiat aktif macam dulu...menambahkan kemeriahan dunia online bisnes....

Aku malas nak taip panjang panjang.....ampun ya aku copy paste je la status kat facebook sempena sekembalinya aku ke dunia bisnes online secara serius macam dulu hehe....

Heloooooo I'm back to online bisnes......rindunya berbulan2 tinggal kononnya nak cuti sekejap....tapi hampeh...busy persiapan kawin...pindah rumah....barang2 bisnes packing masuk kotak....nak unpack balik satu hal plak....dah cuti lama tu lemau plak rasa haha....just ambik tempahan jahitan shawl secara offline je sikit-sikit....ni baru datang mood biz sepenuhnya....

Jangan lupa buat lawatan kat page MissNick Collection ni ye....ada barang baikkkk untuk uolssss!!! Stock baru dah masuk....dan ada promo BELI 1 PERCUMA 1...kat mana lagi nak dapat macam tu....item yang percuma tu stok sebelum cuti hari tu la....nak kasi clear sehabis bersih....waaa kasi PERCUMA je :D

Sebarang pertanyaan jangan malu jangan segan inbox me ok 

Ini la dia buah tangan pertama selepas bergelar isteri hehehe :D



****************************************
Like page MissNick Collection untuk mendapatkan update dan promosi terkini.

Kejayaan memerlukan pengorbanan yang bukan sedikit. Sentiasa tabah dan sabar. Insya Allah segala impian menjadi kenyataan :)

****************************************

2 comments:

  1. Lol saya update blog sekali seminggu XD Itu pun rasa macam selalu sangat update padahal maximum update sebulan 3 kali je XD

    ReplyDelete
  2. @ AmyZana...
    azam baru katanya nak selalu update blog...sebelum ni nak update sebulan skli pun susah...tu yg lompong kt archive tak cukup 12 bulan haha...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails