03 November 2013

Terkejut Aku Tengok Blog Ni

Assalamualaikum....

Mentang mentang la esok cuti lagi kan....degil je mata ni tak nak tidur.....salahkan mata plak padahal aku sendiri yang tak nak tidur....malam masih muda la katakan hehe....

Kebetulan aku tengah blogwalking malam ni.....beberapa kali aku dikejutkan dengan blog yang ada MUZIK ada LAGU.....terkejut uolssss sebab memecahkan kesunyian malam....kalau kebetulan aku tengah dengar lagu kat laptop lagi la haru tiba-tiba dengar dua lagu serentak....

Korang kalau nak letak benda tu please la letak yang ada butang pause........dan letak la kat tempat orang senang nampak.....takde la aku menggagau dok cari dari mana datangnya bunyi tu....sebabnya bila pasang tu akan menyebabkan loading blog korang jadi slow sikit tau....dengan loading dah sangkut sangkut....dengan takde butang pause.....atau butang pause ada tapi bila blog dok tersengguk sengguk macam motosikal nak habis minyak.....nak tekan butang pause pun tak dapat.....nak tak nak aku terpaksa tekan butang X dan blah.....bukan tak sudi baca tapi tu la kan hehe.....

Eh blog aku so suka hati la aku nak pasang lagu ke....monyet berjoget ke.....ada aku kisah?????

Tak kisah pun....eh suka hati la....ehhhh esok Ahad....sambung blogwalking sampai pitam....bye :)


5 comments:

  1. haha betul tu. sebaiknya tiada lagu lebih elok sebabnya menganggu.

    ReplyDelete
  2. untungla suka blogwalking :)

    nizamijam.com

    ReplyDelete
  3. @ Farid Omar...
    hehe kan boleh terkejut time2 sunyi...

    @ Nizam Ijam...
    takde untung mana pun...tak start niaga lg haha...

    ReplyDelete
  4. hahaha mak pon kdg2 kena mcm tu jugak.. nasib baik lagu jiwang.. kalau lagu rock kapak mau kena heart attact mak tgh tgh mlm tu hehehe

    ReplyDelete
  5. @ adzairdawati makdara...
    thanks mak dara sudi singgah...haha ye la lagu jiwang slow skit so tak terkejut sangat...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails