15 November 2013

Kekal Cemerlang Lepas Kahwin

Assalamualaikum....

Asyik nak cakap pasal kahwin je kan lately haha....takde la saje je aku ni kan menulis ikut mood dan idea....kalau aku terfikir pasal satu benda tu memang mencurah curah la idea....time takde mood??? hummm tak payah dok paksa la memang tak datang....lagipun bila aku tengok keywords kat akaun Nuffnang aku tu selalu je orang dok search maklumat pasal kahwin.....lagi bertambah semangat aku nak share apa yang sepatutnya....

Perkahwinan adalah sesuatu yang sangat manis dalam hidup seseorang...lebih manis dari gula uolsss hehe....ye la kita kan nak kahwin sekali seumur hidup je...lain la kalau korang nak kahwin berkali kali opsssss haha :D

Lepas je "Aku terima nikahnya dot dot dot...." dan "Sah"......Ya Allah aku dah jadi isteri atau dah jadi suami....kiranya tutup buku lama dan buka buku baru la....dan kehidupan selepas kahwin ni macam memberi kita satu semangat baru....dulu bujang sekarang dah ada pasangan yang sah di sisi agama...setiap apa yang kita lakukan mesti pasangan menjadi keutamaan....tak boleh dah nak pentingkan diri sendiri nak ikut kepala sendiri macam dulu hehe....

Okey sangat panjang mukadimahnya...sebenarnya nak cakap pasal cemerlang walaupun selepas kahwin tapi aku masih tak nampak lagi apa kaitannya ni haha...

Adakalanya selepas kahwin prestasi kerja sukar diramal...kalau makin cemerlang makin naik bagus la kan...tapi ada yang semakin jatuh.....kenapa benda macam ni berlaku???????

Ok kita sambung dalam update post yang akan datang hehe....bukan apa kalau nak letak sekaligus kat sini memang panjang giler...penat korang nak baca nanti...tataaaa!!!! :D



****************************************
Like page MissNick Collection untuk mendapatkan update dan promosi terkini.

Kejayaan memerlukan pengorbanan yang bukan sedikit. Sentiasa tabah dan sabar. Insya Allah segala impian menjadi kenyataan :)

****************************************

2 comments:

  1. kunjngan pertama, selamat siang dan salam kenal ^_^

    ReplyDelete
  2. @ album riri maysyuri...
    thanks sudi datang...salam perkenalan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails