22 November 2013

Bila M Datang....

Assalamualaikum....

Kecelakaan apakah ini????? drama sangat la kau ni hahaha...

Seriously minggu ni adalah minggu malas.....nak sambung update pasal tips cemerlang dalam kerjaya tu tak habis habis lagi....bilanya nak siapnya kalau taip satu perenggan aku stop....save...dua hari lepas tu sambung lagi satu perenggan...save....cantik je post tu dok posing kat draft folder...

Padahal banyak benda kot nak update ni....alahai....maybe bercampur dengan aku tak sihat kan....dah tiga hari aku dok batuk sakit tekak sakit kepala ni....macam selsema tapi bukan selsema hehe macam mana tu....tu yang lemau semacam je....selalunya kalau tak sihat pun aku lawan gagahkan diri buat kerja....kali ni tak terlawan plak...tapi takde la sampai aku nak MC kan...ok je boleh drive ke tempat kerja...masih boleh mengajar dengan jayanya walaupun tekak ni perit....

Please M sila main jauh jauh ye....aku banyak kerja nak buat ni :D

****************************************
Like page MissNick Collection untuk mendapatkan update dan promosi terkini.

Kejayaan memerlukan pengorbanan yang bukan sedikit. Sentiasa tabah dan sabar. Insya Allah segala impian menjadi kenyataan :)
 
****************************************

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails