01 October 2013

Selamat Datang Oktober!!!!

Assalamualaikum....

Pejam celik pejam celik....makan tidur pergi kerja jalan jalan...tup tup dah masuk bulan Oktober....welcome welcome welcome! and October please be nice to me...

Nak jugak update blog pada 1 Oktober 2013 ni walaupun saje saje takde isi pun....actually tengah dok menanda paper final exam students aku ni...alahai macam macam jawapan korang tulis ye....yang buat pertandingan esei peringkat antarabangsa pun ada jugak....dah pesan banyak kali hanya jawab apa yang ditanya....tak payah nak buat pendahuluan kesimpulan bagai...ayat panjang berjela tapi isi sikit....nampak sangat tak fokus....

Aku kena stop dan rehat kejap....kalau teruskan makin pening dan penat....so terapinya ialah update blog, blogwalking dan bermuka buku....segar sikit bijik mata ni...jangan lama lama kejap je tau kang tak siap kerja tu....bye!


2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails