14 October 2013

Salam Aidiladha

Assalamualaikum....

Salam Aidiladha kepada semua umat islam....

Mesti korang semua tengah berseronok dua ronok kat kampung kan.....aku????? ni haaaa tengah mengadap laptop depan tv di rumah yang terletak di Kuala Lumpur....sekian!

Kali ni beraya kat KL je sebab cuti sehari je kan....husband tak dapat cuti so aku pun tak apply cuti ler...tapi kami ada la balik kampung belah husband kat Johor hari sabtu lepas...then ahad malam balik KL....terbalik kan orang tengah dok sibuk nak balik kampung....kami plak sibuk balik KL hehe....tengah malam tadi sampai rumah tengok tv kejap lepas tu tv tengok aku....

Thanks to MIL sebab bekalkan rendang daging untuk kami.....hari ni puasa sunat Arafah so bangun sahur ngadap rendang daging tu...buka puasa pun ngadap rendang tu jugak sampai licin okey....makan dengan nasi himpit...mood raya gitu kan hehe....

Tengah fikir nak masak apa untuk makan pagi esok....memandangkan kami berdua je masak la biasa biasa pun jadi la kan....jom google idea masakan hehe...bye :)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails