20 October 2013

Rosalinda Ayamor

Assalamualaikum....

Dok tengah godek godek gambar dalam laptop ni terjumpa gambar yang aku ambik pada 3 September yang lepas....cadangnya nak update kat blog time tu jugak tapi boleh plak terlupa hehe..

Tak kisah la dah basi pun nak update jugak.....niat mesti dilaksanakan...gitu kau tak nak kalah...



Dulu masa aku zaman sekolah femes giler kot telenovela Rosalinda ni kat TV3.....now diulang tayang kembali di TV9...pada 2 September yang lepas....bermula jam 11.30 malam, Isnin hingga Jumaat....kira dah sebulan lebih la...

Zaman dah berubah so selera aku pun ikut berubah sekali la....dulu memang kemaruk la aku kat cerita Rosalinda ni....balik sekolah mesti tengok ni...kalau aku tak dapat tengok sebab ada hal penting...aku akan paksa sesiapa kat rumah tu untuk tengok dan cerita balik kat aku hahaha....sampai macam tu sekali...tak pun kawan kawan sekolah akan cerita balik....kira menjadi bualan hangat antara kami la.....

Sekarang ni selera nak tengok dah tak macam dulu....ada la tengok tu pun bila dah bosan tak tau nak tengok cerita apa...tu pun tak pernah tengok penuh...tapi bila tengok teringat plak zaman muda remaja dulu dulu...zaman pakai tudung putih baju putih kain biru muda haha....sekarang dah bekerja dah ada duit sendiri pakaian pun warna warni dah.....cepat betul masa berlalu kan....

Kawan kawan seangkatan seusia....jom ler sekali sekala kita layan Rosalinda ni...segarkan keindahan zaman remaja yang tidak mungkin akan berundur kembali :)

P/S: Nak memiliki pakaian yang berkualiti dan murah? LIKE sahaja Facebook MissNick Collection. Ada beberapa koleksi pakaian untuk CLEARANCE SALE dengan harga murah giler giler tak pernah dibuat orang. Anda pasti teruja.


4 comments:

  1. rindu terubat bila dapat tengok balik cerita ni. cayalah tv 9

    recent post : Buat Sendiri Cover Case Telefon

    ReplyDelete
  2. @ Marou Apple Hijau...
    hehe kan :)

    ReplyDelete
  3. x pernah tgk cite ni, stakat tau nama je, hahaha~~

    ReplyDelete
  4. @ ✿ pink velvet ✿ ....
    hehe jom pakat tengok...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails