17 October 2013

No Mood Update

Assalamualaikum....

Tengok tajuk kat atas tu haha main belasah je No Mood Update.....actually kan aku nak update something yang berfaedah la sikit kan...bukannya update post yang merapu meraban macam ni....

Tapi alahai mood ke laut sekarang ni....kalau mood menulis menaip tengah okey...hummm ambik kau mencurah curah idea laju giler taip....otak nak rehat kot sekarang ni...tengah kena kejutan sebab semester baru buka kan....maknanya aku dah start mengajar....minggu depan ok la kot...

Aku tak nak paksa paksa diri kan....takut nanti hasilnya hidup segan mati tak mau....susun ayat pun tak betul....kang aku sendiri tengok pun tak lalu...apatah lagi orang lain...terus masuk then tobat tak nak masuk lagi sebab menyampah haha....

Ada beberapa perkara aku nak share...tapi tunggu la ye hehe...okey bye bye bye!!!! :D

P/S: Jom makannnnn...lapar giler..


2 comments:

  1. betul tu kadang2 ada masanya mood hilang nk menulis ni

    ReplyDelete
  2. @ bloggerlelaki.com ....tu la nk dapatkan mood balik tu punya la susah...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails