31 October 2013

Laman Web Interaktif Untuk Para Ibu

Assalamualaikum....

Okey info ni adalah untuk para ibu yang dah ada anak atau ibu yang tengah hamil ke atau yang bakal hamil....hehehe berapa kali aku nak 'atau' ni....sesiapa je la...kalau suami baca pun boleh inform kat isteri uolsss ye...

Kata zaman canggih la....zaman teknologi maklumat la...maka pihak Danone Dumex telah menyediakan laman web interaktif untuk berhubung menerusi alam maya....tugas para ibu zaman sekarang kan penuh dengan cabaran....macam macam la ilmu yang mereka kena belajar....jadi dalam laman web tu para ibu boleh berinteraksi, berkongsi pengalaman, dan petua bersama...

Penasihat Careline Dumex dan pakar professional juga sedia membantu....so uolsss boleh tanya apa saja persoalan mengenai tip sepanjang tempoh kehamilan, kelahiran, dan zaman kanak-kanak....boleh tengok kat bahagian 'Wisdom from the heart' kat bahagian muka depan laman web tu ye...




Aplikasi lain yang praktikal boleh digunakan oleh para ibu ialah seperti laporan berat badan ketika hamil, kalendar kehamilan, 'live chat', dan detik-detik keemasan....

Okey kepada para ibu di luar sana....tak kan baca je jom la kita buat lawatan sambil belajar ke http://www.dumex.com.my/


4 comments:

  1. gd info..ank minum susu mamil..mmg jd ahli..

    ReplyDelete
  2. bagus juga untuk para suami ni

    ReplyDelete
  3. @ Mar Mansor...
    kebetulan...sesuai sangat kan :)

    @ Wan Maruzen Wan Husain...
    sama2 sis...berkongsi apa yg kita tau dgn semua orang...

    @ bloggerlelaki.com...
    betul tu penting untuk semua...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails