28 October 2013

Kucing Pun Tau Nak Rehat

Assalamualaikum....

Berkali kali aku taip......lepas tu aku delete....

Taip lagi dah sampai tiga perenggan....then delete lagi....

Aku nak update pasal tu....tapi rasa macam takde idea nak tulis....kalau tulis pun rasa macam tak best....kalau aku tengok pun rasa geli dan menyampah....tak mungkin aku akan tekan butang publish.....nanti ada idea aku tulis pasal tu ye...

Sebab seriously aku tengah penat giler sekarang ni....dekat dekat nak audit macam ni la keadaannya....dah tujuh hari aku masuk ofis pagi dan balik malam...jam 9 malam baru sampai rumah.....sabtu ahad pun masuk ofis sampai malam...haiyaaaa bangla pun cuti ahad tau huahuahua....tapi takpe la setiap kerja ada ganjarannya yang kita tak tahu.....tadi balik kerja terus aku guling guling macam tenggiling kat depan tv...



Gini la muka aku apabila petang dan malam menjelma....rasa nak tidur je atas buku buku dan segala dokumen yang ada tu....



Syok ye cik Meow Meow membuta kat atas laptop.....aku kalau boleh nak gini jugak tapi hanya mampu kat pinggir pinggir laptop je....kalau baring jugak kat atas tu maknanya esok kena beli laptop baru....




Okey ini boleh dikatakan selalu la.....start dari zaman sekolah....sampai masuk universiti.....sammmmmpai la dah masuk alam pekerjaan....buat nota, baca buku akademik atau pun baca artikel / jurnal ilmiah dalam keadaan otak tak fresh atau penat mesti akan berakhir dengan tidur zzzzzzzzz.....



Seperti ingin bercinta zzzzzzzzzz......



Okey jaga jaga hahahaha....

Good nite esok kerja....bye :)


4 comments:

  1. haha.. style je kucing tu rehat2.. penat sgt dh tu kot :)

    ReplyDelete
  2. @ Liza Licha...
    tu la keje kuat sgt kan hehe...

    ReplyDelete
  3. Hye rakan blogger , ain dtg singgah sini dan komen, singgah lah blog ain
    BLOG AIN DISINI
    follow jugak, NAK LANGSINGKAN BADAN?, KLIK SINI : JOM LANGSING BERSAMA ;)

    ReplyDelete
  4. @ nur farahain...
    ok nanti kita masuk jalan2...jap ye :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails