09 September 2013

Happy September

Assalamualaikum...

Pejam celik pejam celik pejam celik dah masuk bulan September rupanya...kejap je masa berlalu kan...umur pun makin meningkat.....ehhhhh!!!! hehe....

Minggu ni kelas dah habis....maknanya Jumaat lepas cukup 14 minggu kuliah....fuhhhh lega rasa dapat la merehatkan minda untuk sementara waktu....tapi takde la betul betul rehat pun banyak lagi kerja lain menanti untuk disiapkan ni hehe....cuma ok sikit sebab kelas dah habis...nak marking test...lepas tu marking paper final exam yang akan bermula minggu depan....update nota...baca buku...itu ini blablablablaaaa....

Sampai hari ni macam mimpi je tak sangka weh akhirnya aku bergelar pendidik.....11 September cukup dua tahun....satu pengalaman yang sangat bernilai bagi aku...mendidik mereka yang dahagakan ilmu...berkongsi pelbagai pengetahuan yang berguna....enjoy sangat dengan kerjaya aku sekarang ni....

Semoga terus maju melangkah ke hadapan....bye :)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails