30 September 2013

Blog Ku Rumah Ku.....Ehhhh hehe

Assalamualaikum....

Aku masih dalam proses menghias blog dan update apa apa yang patut...kalau korang masuk tengok pagi lain petang lain...esok plak lain rupanya harap maklum ye...kalau dah stop bertukar tu maknanya tunggu la tahun depan proses tukar tolak tambah kat blog aku berlaku lagi....

Ye la dah setahun lebih kot blog aku dok rupa macam tu je....tuan blog sendiri pun dah bosan tengok...nak tak nak tukar tapi sikittttt je la...dua tiga hari lepas start dok menggodek memikir nak tukar banner...nak design rasa malas giler giler....nak cari yang dah siap pun malas....plus aku tengah bizi dok menanda exam paper...geledah album gambar maka tinggggggg............


Simple sudah la kan....gambar tu full nampak muka sebenarnya...tapi macam tak menarik so aku crop nampak bijik mata je...actually tu gambar lepas sesi photoshoot tu pasal mekap tebal je...asalnya lagi tebal dengan bulu mata palsunya tapi masa balik tu aku tak selesa nak drive rasa berat je dan terbatas pandangan hehe so buang je la...

Sampai rumah aku snap sendiri gambar saje suka suka...nasib baik tak delete boleh jugak buat banner blog...tu bukan guna teknik tampal menampal pakai Adobe Photoshop...tapi aku ambik gambar berlatarkan dinding putih dan lebihkan dinding sebelah kanan...then letak je link blog kat situ...tak payah nak bercorak bermadah puisi bagai....dah katanya simple kan...

Lepas tu letak fanpage MissNick Collection lagi besar saiznya....sebenarnya dah lama letak tapi kecik cinonet je kat sidebar...ni ambik ko aku letak gedabak kat bawah banner....kalau orang tak nampak lagi aku tak tau la....jemput like ye mana tau untung untung dapat diskaun ke....jadi pelanggan terawal untuk dapatkan item clearance sale ke....nak untung lagi dapat tudung free ke baju free...tataaa :)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails