07 August 2013

Cerita Lepas Kenduri Kahwin

Assalamualaikum...

Nikah dan kenduri 25 May 2013....

27 May 2013 balik KL daaaa....aku cuti lagi...tapi husband dah kena kerja esoknya huhu...dan 30 May aku plak masuk kerja....seriously memang penat giler....gerak dari Kelantan pun dah petang...sampai KL tengah malam...aku ni susah nak tidur kalau dalam kereta....tapi sebab penat sangat boleh plak terlelap....sian kat husband drive sorang sorang takde teman bercakap.....

Husband keje shift so bab bab nak cuti lama ni susah la sikit.....lepas kenduri belah aku...dia masuk kerja kejap then cuti balik untuk kenduri belah dia.....sebab kitaorang beza seminggu je....minggu ni rumah aku minggu depan tu rumah dia...penat tak payah cakap la kan....

Kitaorang stay kat KL....kenduri aku kat Kelantan dan kenduri dia kat Johor....penat kat atas jalan lagi penat kenduri lagi huhu....tapi takpe la sekali seumur hidup je kan...

Masa kenduri kat belah Johor husband balik awal sehari ke dua hari gitu....lupa plak...sebab kenduri kat Johor 2 Jun 2013....u know what aku tinggal sorang sorang okey....dah la aku baru duduk rumah tu tak sampai seminggu...dan rumah tu rumah baru tak pernah ada orang duduk....bukan apa sebab tak biasa so rasa lain macam sikit haha....now dah tak kisah sebab dah biasa....nasib baik la aku bekerja time tu....just balik untuk tidur je...tapi nak tunggu sampai mata ngantuk tu alahai hehe...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails