12 August 2013

Balik Key Ell

Assalamualaikum....

11 Ogos 2013 (Ahad) bersamaan 4 Syawal 1434H adalah hari yang tak berapa nak best....sebabnya dah kena balik KL huhuhu....

Semalam kami bertolak balik ke Kuala Lumpur....rancangnya nak balik pagi so boleh la sampai petang kan....tapi kalau dah dalam diri tu ada sifat malas maka membawa la ke tengahari....dari tengahari membawa ke petang hahaha....maka bertolak la kami lebih kurang jam 2.45 petang dekat jam 3 jugak la hehe...

Kalau nak bertolak balik kampung cepat je kan bersiap nak cepat je....tapi kalau nak balik KL ni memang payah sikit la....saje buat lengah lengah malas malas supaya boleh lama sikit dok kat rumah haha pandaiiiiiii :D

Atas tuntutan kerja kena la balik jugak kan.....kalau nak cuti lama-lama sila buka company sendiri....aku cuti sampai 15hb ni...tapi husband dah start kerja hari ni....so melepak la aku kat rumah....bukannya melepak saje saje tapi dok basuh baju, kemas rumah, baca buku, buat benda-benda berfaedah la....aku jenis tak boleh dok terbaring terguling tergolek tanpa buat kerja...nanti rasa bengong kepala lemau je badan hahaha...kalau setakat lima minit tu ok la tak rasa apa-apa....aku jenis manusia yang tak reti dok diam....otak atau badan mesti bekerja...

Ok selamat menyambut Syawal yang kelima...masih menunggu jemputan ke rumah terbuka hehe...bye!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails