10 July 2013

Ai Bizi Uolssss

Ok belum habis lagi nak bercerita pasal aku....tiba-tiba terasa kepoyoan di situ apabila tak habis2 nak cerita hal diri sendiri hahaha lantak la.....lama sangat peram cerita tu yang jadi macam ni hehe...

Aku tinggalkan blog dan tinggalkan segala hobi aku untuk sementara waktu sebab nak beri laluan kepada diri sendiri....ye la hari tu busy dengan persiapan kahwin.....dengan pindah rumah lagi....memang busy giler uolsssss....nasib baik aku tak giler je...lepas kahwin nak kena sesuaikan hidup sebagai suami isteri....dengan masuk rumah barunya....dengan nak mengemas lagi....barang yaaa ampunnn banyak giler.....sesetengah orang yang baru kahwin masuk melenggang bawa beg pakaian je.....kami ni sebelum kahwin lagi dah start kumpul barang rumah....sebelum kahwin hari tu dah kemas sikit2 masa angkut barang dari rumah lama....lepas kawin memang pulun mengemas sampai pengsan haha....

Encik hasbend cakap barang aku la yang paling banyak....yeeeee aku akui hehe....aku sendiri pun pening tengok dari mana datangnya barang-barang ni semua....bila time packing nak pindah tu rasa ehhhh bila nak habis ni....

Sekarang dah mampu untuk bernafas kembali....habis tu sebelum ni tak bernafas ke????? hahahaha....tu yang aku slowly sambung balik keje2 aku dulu...rasa dah rileks sikit...

Banyak la yang aku belajar dari kehidupan baru ni...Alhamdulillah segalanya berjalan lancar....masih lagi dalam proses menyesuaikan diri dengan alam perkahwinan....belajar jadi isteri yang terbaik dan menyejukkan hati suami.....I'm so bahagia :)

Thanks Allah....thanks suami kesayangan...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails