08 July 2013

Haloooo...I'm Back

Ok pertama sekali aku nak ucap Assalamualaikum w.b.t kepada para pembaca sekalian (perghhh ayat macam dalam buku haha...masalahnya ada ke orang baca ni)....

Ini la post pertama aku setelah sekian lamanya aku berhibernasi uolssss....tiba-tiba rasa malu buka blog sendiri sebabnya eeeerrrrrrrrrr berhabuk tu satu hal....sikit giler post untuk tahun ni huahuahua....rasa nak nyorok bawah meja...tiba-tiba rasa nak lempang diri sendiri sebab blog macam apa dah...macam rumah tinggal je...

Korang tau tak perasaan aku masa dok taip post ni??? rasa macam dok jawab soalan statistik....bukan main perah otak ok...saje letak subjek statistik sebab tu bukan subjek feveret aku hahaha ampun wahai lecturer yang mengajar aku dulu...yo la sebab lama sangat berhibernasi sampai otak dah tumbuh lumut hijau dah....

Banyak sangat benda yang aku nak cerita sebenarnya.....tergendala dari zaman bujang lagi....now dah selamat bergelar isteri orang....niat di hati nak berehat kejap je...ingat lepas settle semua majlis dah boleh sambung ngadap blog....tapi boleh plak terlajak sampai masuk bulan 7 dah...

Tengok la nanti macam mana...kalau aku rajin dan ada idea aku taip la ye cerita2 yang tergendala tu....bermula dari cerita persiapan kahwin dan apa2 je la yang berkaitan urusan nikah kahwin ni dan lain-lain.....dannnnn dah takde dan dah.....itu kalau aku diberi kerajinan dan idea la hehehe.....kalau tak maka takde la....bukan takde langsung ye...mungkin ada la sikit2 kot cuma tak sebanyak yang dirancang...hehe ye la bukan senang kot aku nak fikir satu2 benda yang dah lepas ni dan taip jadikan satu cerita....ampun maaf dipinta mensuci hening dosa la ye kikikiki...

Okey uolssss nanti aku sambung lagi ye....kalau ikutkan jari nak menaip ni sepuluh muka surat tak cukup sebab lumut hijau dah makin berkurang...so baik aku stop sampai sini dulu.....ini post untuk ambik mood menulis orang kata....so sikit-sikit dah la ye hehe....bye :)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails